BATMAN / BEŞİRİ - Veysel Karani İlkokulu

ÖĞRENCİMİZ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAYIN KEMAL KOÇ'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi Medine ÖZDEN İlçemiz Belediye Başkan Vekili Sayın Kemal KOÇ'u ziyaret etti. Okulumuz öğrencisi Medine ÖZDEN temsili olarak Başkanlık Makamına oturdu. Temsili Başkan Medine ÖZDEN hem misafirlerle sohbet etti hem de İlçemiz Belediye Başkan Vekili Sayın Kemal KOÇ ile görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra  Belediye Başkan Vekili Sayın Kemal KOÇ öğrencimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, öğrencimize hediye takdim etti.

Yayın: 25.04.2022 - Güncelleme: 25.04.2022 00:39 - Görüntülenme: 159